Védjük a telefonunkat!

Egy jól megválasztott telefontok azon túl, hogy védi készülékünket, egyedi külsőt is ad. Érdemes ezért szilikontokot vásárolni, mert azokhoz már olyan jó áron hozzá lehet jutni, hogy megéri többféle színben, fazonban venni belőle.

PopSocket használata

Nem mindenkinek jön be, de ennek ellenére érdemes beszerezni egy PopSocketet is a telefontokhoz. Ez az ügyes kis szerkezet első sorban ujjtámaszként teszi a dolgát, de egyéb kényelmi funkciói is vannak.

Az ujjtámasz segít a könnyebb és biztonságos tartásban, különösen nagy kijelzős készülékek esetében. Ha gépelni szeretnék, akkor is könnyebbséget jelent, mert egyszerűbb lesz az ujjtámasz használatával. Akár a fülhallgatónk is helyet kaphat benne. Filmnézéskor is előnyös, nem nekünk kell tartani a telefont.

Kameralencse védelme

Sokan elfelejtkeznek arról, hogy nemcsak a telefonunkat, de annak kameráját is védeni szükséges. Erre a célra nagyon megfelelő a Samsung Galaxy A12 Tok, mely többféle színben is kapható. Ha valakinek nem tetszik a zöld, akkor megvásárolhatja akár kék, vagy menta, világos rózsaszín, piros, fekete színben is. Nemcsak a készülékünket, a kamerát is védi, ugyanakkor kifejezetten elegáns is, bármelyik színt választjuk.

Fokozott védelem

Az Unicorn Beetle Pro Samsung Galaxy A13 Tok is fokozott védelmet biztosít okostelefonunknak, mert PC és TPU anyagok felhasználásával állították elő. Ha véletlenül leejtenénk, akkor a telefon esését 3 m-es zuhanásnál is tudja csillapítani. A tok a tesztelés során beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a benne lévő készülék 2 m-es magasságból leejtve 26 alkalommal maradt épségben. Ez a tok nemcsak a mechanikus sérülésekkel, de a szennyeződésekkel szemben is véd. Nem véletlenül kapta meg a MIL STD 810G-516.6 minősítést. Kis zsebében akár kártyát, de kisebb jegyzetet is tarthatunk.

Praktikum és elegancia

A Samsung Galaxy A13 5G tok szintén hatékonyan óvja okostelefonunkat. A Nillkin Qin bőr fliptok piros színével kitűnik társai közül. Az ultra vékony, merev kinyitható tok valódi bőrből, vékony arany díszítéssel készült. Kifejezetten azok számára ajánlott, akik a védelmet és az eleganciát szeretik ötvözni.