Többnapos spirituális utazás

Szeretnél két hétig csak magaddal foglalkozni, és közben csodálatos tájakat látni, különleges embereket megismerni? Akkor itt a helyed, gyere velünk, és mi elviszünk olyan csodálatos és egyedülálló helyekre, ami csak a mesékben van.

Egy spirituális utazás során olyan élményekben, kalandokban lehet részed, amit soha nem fogsz elfelejteni.

Mit tudunk ígérni neked ez alatt a két hét alatt?

Nem lesz gondod semmire, mi mindent megszervezünk. Nyelvtudással sem kell rendelkezned, mert a magyar idegenvezető és a külföldi segítők minden terhet, gondot levesznek válladról. Rejtett költségekkel sem kell számolnod, mert minden kiadás benne lesz az árban.

Teljes, all inclusive ellátásban lesz részed. A programot napokra lebontva megkapod, tudni fogod, hogy mikor, mire számíthatsz. Az elhelyezés négycsillagos szállodában történik, melyek minden kényelemmel felszereltek. Felár ellenében egyágyas elhelyezés is megoldható.

Minőségi programokban lehet részed.

Mivel töltjük az időt?

Általában minden napot mantrával, meditálással kezdjünk, hogy ráhangolódhassunk a mesterek tanításaira, közelebb kerülhessünk önmagunkhoz.

Ezek a meditációk abban is segítségünkre lesznek, hogy elengedhessük a minket nyomasztó problémákat, félelmeket, illetve azok megoldására válaszokat kaphassunk. Megélhessük a pillanatot, a jövőben egy örömtelibb, boldogabb életet élhessünk.

Több alkalommal is spirituális szertartásokon vehetünk részt, megismerkedhetünk a természet erőivel, a tűzzel, vízzel, földdel, levegővel, és azzal, hogy ezek mennyire egyensúlyban vannak, hogyan egészítik ki és erősítik egymást.

Különféle egzotikus és misztikus helyeket látogatunk meg, gyakran olyanokat is, melyek a turisták által nem látogathatók.