party

Selfiegép, célok és büdzsé – ez mind egy partiszervező feladata

Egy rendezvény szervezése soha nem könnyű feladat, nemcsak érzék, de tudás és megfelelő gyakorlat is szükséges hozzá. Amilyen sok pozitív hozadéka lehet egy-egy jól megszervezett céges eseménynek, annyira visszaüthet, ha a résztvevők nem azt kapják, amit elvárnak.

Ahhoz, hogy a cég népszerűségi indexét és hírnevét növeljük, elősegíthetjük egy ügyesen megszervezett programmal, ahol bemutathatjuk vállalkozásunkat, termékeinket, szolgáltatásainkat. A sikeres rendezvény lebonyolításának egyik lényeges eleme, hogy az elérendő célt jól határozzuk meg.

A cél és célközönség meghatározása

Első körben azt rögzítsük, hogy mi lesz a rendezvényünk mottója, milyen témakör köré építjük fel, mi az, amit mindenképp kommunikálni szeretnénk a résztvevők felé. Ezt követően az időpontot kell meghatároznunk és a programot, valamint a résztvevők számát, összetételét, majd névsorát.

Készítsük el a meghívókat, majd időben küldjük ki azokat.

Ha igazán ütős programot tervezünk, akkor ebben egy selfiegép lehet a segítségünkre. Ez ugyanis amellett, hogy remek szórakozás, közelebb hozza egymással a cég vezetését és a leendő és már meglévő üzleti partnereket, emellett igen jó reklámlehetőséget is biztosít, hiszen a cég logóját, magának a rendezvénynek a szükséges adatait is elhelyezhetjük a fotókon.

A partnerek magukkal viszik a képek mellett jó hírünket is, valamint az elérhetőségeinket. Maradandó élményt nyújt, amit sokáig emlegetni fognak, és nem felejtenek el.

A selfiegép árát is bele kell tervezni a költségvetésbe

Tervezzük meg a kiadásokat, melyből ne hagyjuk ki a szelfigép költéségét sem. Képezzünk tartalékot is a váratlan kiadások fedezésére. Az étkezésre is helyezzünk hangsúlyt. A fő téma mellett szervezzünk kiegészítő programokat is, például egy kisebb kiállítást, bemutatást a cégről. A dekoráció is legyen célhoz kötött, az esemény jellegének megfelelő.

Ha szükséges, készíttessünk belépő kártyákat is. Biztosítsuk a műszaki feltételeket is, beleértve az esetleges orvosi ellátást.

Ha mindezekkel megvagyunk, akkor már csak magának a rendezvénynek, eseménynek a megtartása, levezetése marad, és az esetleges váratlan helyzetek kezelése. Amennyiben jó volt az előkészítés, akkor ez garanciát nyújthat arra, hogy a rendezvény is jól fog sikerülni.