Milyen nikotinos e-liquidek érhetők el?

Már többször írtunk az elektromos cigaretták előnyéről, most nézzük meg közelebbről az egyik legfontosabb tartozékát, ami nélkül működésképtelen lenne, ez pedig az e-liquid. Ez az a folyadék, ami a gőzképződésért felel, illetve ami rengeteg ízben érhetően és és többféle erősségben.

De mik azok az e-liquidek tulajdonképpen?

Vizsgáljuk meg, hogy tulajdonképpen mi is az az e-liquid, mire lehet használni. Ez egy olyan olajszerű folyadék, amit az e-cigi porlasztójába, kazánjába kell beletölteni, párolgás közben gőzzé alakul. Ez az, amit az e-cigi használatakor belélegzünk.

Az elektromos cigaretta azért is előnyös, mert itt mi határozhatjuk meg, hogy milyen ízt szeretnénk érezni használat közben. Míg a cigaretták legfeljebb a dohány ízében térnek el egy kicsit egymástól. Arról nem beszélve, hogy nincs az e-ciginek, így a folyadéknak sem passzív mellékhatása, nem sárgulnak a fogak tőle és a szánk és a ruhánk sem lesz büdös.

ZAZO a német e-liquid

A nikotinos e-liquid mindig valamilyen ízesítéssel készül, ma már több mint száz különféle íz közül választhatunk, az almás pite ízűtől kezdve egészen a zöld alma ízűig.

A ZAZO prémium minőségű e-liquidek Németországban készülnek, és 10 ml-es adagokban kaphatók. Előnye, hogy használatra kész, azonnal használható. Vásárláskor csak az ízt kell kiválasztanunk – ami azért nem könnyű!

A legnépszerűbbek a gyümölcsös ízesítésűek, mint például az ananász, banán, cherry, eper, erdei gyümölcs, görögdinnye, kék áfonya, körte, lemon cool, málna, mangó, narancs, sárgadinnye, de nagyon fogynak a cola, csokis fagyi, gyümölcsös rágó, kávé, menthol, mogyorókrém, dohány ízű e-liquidek is.

Az igazán bevállalósak a Waldmonster íz mellett döntenek.

Nosmoke e-liquidekről mit tudhatunk pontosan?

A nosmoke e-liquid szintén közkedvelt, ezek is kaphatók nikotinos és nikotinmentes változatban. többféle kiszerelésben érhető el, 10, 30, és 100 ml-es is választható. A nikotin erőssége a gyengétől a közepesen át az erősig választható.

No és az ízek! Fantasztikus az ízkavalkád, amiből válogathatunk! Érdemes mindegyiket kipróbálni, hogy megtudjuk, melyik felel meg legjobban az ízlésünknek. Azért is jó többfélét is vásárolni, mert ezekből mi magunk is különféle ízeket keverhetünk.

Az alma mellé érdemes egy kis eukaliptuszt is csöpögtetni, kiemelik egymás ízét. A Dark Lager sör ízű e-liquid baráti focinézéshez, közös szurkoláshoz ajánlott. A kókusz ízű e-liquid karakteres és édes, tejszínes ízével szintén közkedvelt, de ha valaki igazán különlegesre vágyódik, akkor annak a Pinacolada lesz a kedvence. Érdemes kipróbálni a különböző gyümölcsös ízeket is, rengeteg íz közül választhatunk olyat, amely megtetszik nekünk. Ha több ízben gondolkodunk, akkor érdemes keverni is ezeket a folyadékokat, többet olcsóbban elven pedig kedvezményeket is elérhetünk.

Szivarozás nélkül is megtudhatjuk, milyen az igazi kubai szivar, elegendő ehhez megvenni a kubai szivar ízesítéssel készült e-liquidet.

Ökölszabályként említhetjük, hogy minden e-liquid egy kicsit édes hatású, köszönhetően a PG/VG-nek, hiszen ezek olyan alapanyagok, amit a kozmetika és a borászat területén is használnak, így teljes egészében bevizsgált anyagok.