Mi az a google értékelő kártya?

A google értékelő kártya egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy értékeléseket gyűjtsenek és megjelenítsenek a Google keresési eredményeiben. Egy ilyen kártya segít a fogyasztóknak gyorsan tájékozódni egy adott termék vagy szolgáltatás minőségéről.

Hogyan működik a google értékelő kártya?

Amikor egy üzlet vagy termék értékeléseket gyűjt, a Google algoritmusai elemzik ezeket, és egy átlagpontszámot hoznak létre, amely megjelenik a keresési eredményekben. Ezen kívül a felhasználók részletes véleményeket is olvashatnak, amik javíthatják vagy ronthatják egy vállalkozás online hírnevét.

A kártya pedig rendkívül egyszerűen működik, található benne egy NFC chip, illetve a hátoldalán egy QR kód, amit telefonnal leolvasva már rögtön a google véleménykérő oldalára navigál.

A google értékelő kártya előnyei

Ez az eszköz különösen hasznos lehet a vállalkozások számára, mivel:

  • Növeli a láthatóságot a Google keresőben.
  • Bizalmat épít a leendő ügyfelek felé.
  • Segíti az ügyfeleket a döntéshozatali folyamatban azzal, hogy valós visszajelzéseket nyújt korábbi vásárlóktól.
  • Lehetőséget ad a vállalkozásoknak a vásárlói elégedettség mérésére.

Gyakori kérdések a google értékelő kártyával kapcsolatban

Hogyan tudom elkezdeni az értékelések gyűjtését?
Egyszerűen csak regisztrálni kell a Google My Business szolgáltatásban, és be kell állítani a vállalkozás profilját. Ha ezzel végeztünk, akkor hitelesíteni kell a cégünket. Amint minden kész, utána már csak be kell szereznünk egy Google értékelés kártyát, ilyen cég a SocialCard.hu is.

Hogyan lehet javítani a google értékelő kártyán szereplő pontszámot?
A pontszám javítása érdekében érdemes ösztönözni az ügyfeleket, hogy írjanak valós és őszinte értékeléseket. Továbbá fontos, hogy a vállalkozások időben reagáljanak a negatív értékelésekre, megmutatva ezzel az ügyfélközpontúságot és a problémamegoldó hozzáállást.

Mennyibe kerül a google értékelő kártya használata?
A Google értékelő kártya beszerezhető a SocialCard.hu oldalról is 9950 Ft-ért, onnantól kezdve ingyenesen gyűjthetjük az értékeléseket, ha már rendelkezünk Google My Business profillal.

Mit tehetek, ha valótlan információk jelennek meg az értékelések között?
A Google lehetőséget biztosít a téves vagy megtévesztő értékelések jelentésére és, ha szükséges, eltávolítására.

A google értékelő kártya tehát elengedhetetlen eszköz minden vállalkozás számára, amely javítani kívánja online láthatóságát és reputációját. A helyes használatával jelentős előnyökre tehet szert a versenytársakkal szemben.