Az esküvő hírnöke

A te esküvői meghívód milyen lakodalmat ígér a vendégeknek? Egyedit és különlegeset?

Az esküvői meghívó színei, stílusa, hangulata fontos, hogy összhangban legyen a lakodalmaddal. Hiszen az átadott meghívó alapján készülnek majd fel a vendégek a te nagy napodra.

Hogyan készül az esküvői meghívó

Kétfajta meghívóval foglalkozó szolgáltató van. Az egyik esetben kész meghívók közül tudsz választani. Ezekből a meghívók tízezer vagy akár százezer példányban készültek el valamikor. A szövegen kívül nem tudsz rajta módosítani semmit. Leveszik a raktár egyik polcáról fekete színnel rányomtatják a szövegedet, és kész. Jöhet is a következő rendelés.
Láthatod, hogy ezekben az üzemekben kicsi az esélyed, hogy olyan meghívót tudj gyártatni amilyet elképzeltél. Sok dologban el kell engedned a korábbi elképzeléseidet.

A Sanna esküvői meghívó másképp dolgozik. Ha a honlapon megtaláltad a számodra tökéletes meghívót, akkor elkezdünk róla beszélgetni. Elmondod, hogy milyen változtatásokat szeretnél. Másmilyen papír, szalag, grafika. Átrendezheted a szövegeket, színes nyomatú betűket is kérhetsz. Sőt, akár fehér színnel is tudunk neked nyomtatni.

Ha kialakult a te esküvődre szabott meghívó, akkor készítünk egy elektronikus látványtervet. Ezen tökéletesen látni fogod, milyen lesz a meghívód. Ha minden rendben van és csak akkor, elkezdjük a meghívó készítését.

Elképzelhető, hogy nem találsz olyan meghívót amitől nagyobbat dobban a szíved. Ebben az esetben elmondod az elképzeléseidet és mi tervezünk neked egy újat. Természetesen erről is küldünk egy látványtervet amin szintén nyugodtan lehet módosítani.

Akár korábbi meghívó személyedre alakításával akár az elképzelésed megvalósítását választod ezek a megoldások garanciák. Így garantáltan olyan meghívót tudsz a vendégeknek átadni amilyet megálmodtál. Semmilyen kompromisszumot nem kell kötnöd!

Rád alakított meghívó

Mikor érdemes az egyediséget nélkülöző üzemből rendelned? Ha olyan szerencsés vagy, hogy találsz olyat, ami pont beleillik az elképzelésedbe.
Vagy akkor, ha nem tartsz attól a mondattól, hogy „A Gizikének is pont ilyen meghívója volt. Azért ez is szép.” Ha te a meghívódban is meg akarod mutatni, hogy nem egy tucatesküvőt akarsz tartani. Akkor érdemes olyan szakembert választani, aki tud és akar is ebben segíteni.

Meghívó átadása

A meghívókat személyesen szokás átadni. Természetesen távolabb élő személy esetén a postai kiküldés is tökéletes. Ezért nem szükséges repülőre ülnöd. A személyes találkozó remek alkalom lesz arra, hogy újból felvedd a kapcsolatot az esetleg régebb óta nem látott rokonokkal, ismerősökkel.

Egy esküvői meghívást mindenki örömmel fogad, ünnepbe öltözteti a szívét, és örül a ti boldogságotoknak. Emiatt ezek a találkozások jó hangulatban zajlanak majd. Ráadásul így a vendégek megismerik a párodat is és nem egy vadidegennel találkoznak majd az esküvő alkalmából.

Ezeken a beszélgetések jó alkalmat adnak a vendégeknek, hogy kérdezni tudjanak tőletek az esküvővel kapcsolatban. A válaszok sokat segítenek nekik, hogy idegeskedés nélkül készüljenek a lagzidra.

Kívánom, hogy minél könnyebben megtaláld a tökéletes meghívódat!